Koulutuskalenteri

Muiden järjestämä koulutus

Maaliskuu 2023

Sosiaalialan asiantuntijapäivät Tampereella

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 14.-15.3.2023 Tampereella. Tapahtuma muodostuu lukuisista alan seminaareista, jonka lisäksi Tampereella on kattava näyttely, jossa yhteistyökumppanit, sosiaalialan järjestöt ja kaupunkien rekrytointi osastot ovat esittelemässä toimintaansa ja kertomassa työllistymismahdollisuuksista. Smart Moves on mukana tapahtumassa näytteilleasettajana.

Huhtikuu 2023

Valtakunnallinen kasvatus- ja nuorsisoalan kohtaaminen NUORI2023

Valtakunnallinen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaaminen järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 18.–20.4.2023. Tapahtuma on tarkoitettu kasvatus- ja nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Seminaariohjelman tiimoilta etsitään yhdessä vastauksia kasvatus- ja nuorisoalan ajankohtaisiin ja polttaviin kysymyksiin sekä perehdytään nuoruuteen, nykytrendeihin sekä -ilmiöihin. Smart Moves on mukana tapahtumassa näytteilleasettajana.

Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari

Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään Lahden Sibeliustalolla 25.-26.4.2023. Seminaarissa kuulee inspiroivia puheenvuoroja ja saa käytännönläheisten työpajojen kautta valmiita vinkkejä, miten voi lisätä lasten ja nuorten liikettä varkaiskasvatus-, koulu- ja opiskelupäivien aikana. Ohjelmaan kuuluu myös työntekijöiden omaa hyvinvointia edistäviä luentoja ja työpajoja.

Smart Moves ja UKK-instituutti järjestävät seuraavat työpajat seminaarissa:

  • Liikkumisen suositukset tunnetuksi ja käyttöön (25.4.)
  • Välituntipeli aktivoimaan opiskelijoita (26.4.)

Toukokuu 2023

Ammatillisen koulutuksen tyhy-opettajien koulutuspäivä

Ammatillisen koulutuksen tyhy-opettajien koulutuspäivä järjestetään Helsingin Akava-OAJ-talolla lauantaina 13.5.2023 klo 9.30-16. Koulutukseen voi myös osallistua etäyhteydellä. Koulutus on tarkoitettu LIITO ry:n jäsenille ammatillisen koulutuksen työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen opettajille. Smart Moves on mukana koulutusosuudessa.

Ilmoittautumiset koulutukseen 30.4.2023 mennessä.

SAKUgames-tapahtuma

Tredu, SAKU ry ja Varalan urheiluopisto järjestävät 15.-16.5.2023 Kaukajärvellä Tampereella SAKUgames-tapahtuman ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Tapahtuma kokoaa yhdeksän eri lajin harrastajat yhteen kilpailemaan niin harraste- kuin myös kilpasarjoissa. Smart Moves on mukana tapahtumassa tapahtumatorilla.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 26.4.2023 mennessä.


Smart Movesin järjestämä koulutus

Menneet

Helmikuu 2021

Lisää liikettä opiskeluun -webinaarisarja

Webinaarisarjasta saat tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin. Webinaarit tarjoavat konkreettisia keinoja, miten lisätä liikettä opiskeluun helposti ja innostavasti.

Kevät 2022

LIITU 2020 -webinaarisarja

UKK-instituutti ja Smart Moves järjestivät keväällä 2022 yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa webinaarisarjan LIITU-tutkimuksen tuloksista. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.


Tutustu myös

TIEDÄ LISÄÄ

Activating Classroom Teachers (ACTivate) 

  • Liikkumalla oppimisen verkkoympäristö, jossa opettajat voivat kouluttautua ja saada vinkkejä opetukseen soveltuvista aktiviteeteista.
Jaa: