Koulutuskalenteri

Muiden järjestämä koulutus

Lokakuu 2023

Lisää liikettä kouluun – Työkaluja toiminnalliseen oppimiseen 

25.10.2023 klo 1416 lähikoulutus UKK-instituutilla, Tampereella

34 €

Kehittämällä aktiivista toimintakulttuuria oppilaitoksissa voidaan parantaa sekä opiskelijoiden että oppilaitosten henkilöstön jaksamista, opiskelukykyä ja oppimista sekä lisätä osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia. Perus- ja toisen asteen oppilaitosten opettajille suunnattu tehotuokio tarjoaa sinulle helppoja ideoita ja inspiraatiota toiminnallisen oppimisen tueksi.


Smart Movesin järjestämä koulutus

Menneet

Helmikuu 2021

Lisää liikettä opiskeluun -webinaarisarja

Webinaarisarjasta saat tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin. Webinaarit tarjoavat konkreettisia keinoja, miten lisätä liikettä opiskeluun helposti ja innostavasti.

Kevät 2022

LIITU 2020 -webinaarisarja

UKK-instituutti ja Smart Moves järjestivät keväällä 2022 yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa webinaarisarjan LIITU-tutkimuksen tuloksista. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.


Tutustu myös

TIEDÄ LISÄÄ

Activating Classroom Teachers (ACTivate) 

  • Liikkumalla oppimisen verkkoympäristö, jossa opettajat voivat kouluttautua ja saada vinkkejä opetukseen soveltuvista aktiviteeteista.

Päivitetty: 2.11.2023

Jaa: