Koulutuskalenteri

Muiden järjestämä koulutus

Syyskuu 2022

1. Iloliike-koulutus

Kolmiosainen etäkoulutus elo-syyskuussa

Oppilaitosten henkilökunnalle ja muille ammattilaisille suunnattu maksuton iloliike-koulutus, jossa tarjotaan perustietoa ja konkreettisia työkaluja opiskelijoiden ja oppilaitosten henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen. Iloliike-hankkeen tuottamien koulutusten aiheita ovat laaja-alainen hyvinvointiosaaminen, positiivinen psykologia sekä mielen hyvinvointia liikkumisella. Koulutuspäivät ovat 30.8., 13.9. ja 27.9. Ilmoittautuminen viimeistään 26.8.

2. Inspiroidu liikunnasta -webinaarit

Maksuttomassa Inspiroidu liikunnasta -webinaarisarjassa etsitään jokaisen omaa Liikkujatyyppiä sekä konkreettisia askelmerkkejä hyvinvoivaan arkeen. Kohderyhmänä ovat kaikki opetustyötä tekevät eri koulutusasteilla sekä opetusalaa opiskelevat. Webinaarisarjan luennot ovat livenä keskiviikkoisin klo 15–16 syys- ja marraskuussa.

3. Itä-Suomen liikkuva koulu & liikkuva opiskelu työpajat

Itä-Suomen aluehallintovirasto yhteistyössä Etelä-Savon Liikunta ry:n, Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa järjestävät Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu työpajoja 26.9. Kuopiossa, 27.9. Joensuussa ja 28.9. Mikkelissä.

Lokakuu 2022

4. Lisää liikettä –liikunnalla iloa ja hyvinvointia lapsille ja nuorille –seminaari 12.-13.10.2022

Smart Moves on mukana Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Lounais-Suomen aluehallintoviraston järjestämässä Lisää liikettä -seminaarissa. Seminaari on suunnattu varhaiskasvatuksen, perus- ja toisen asteen sekä koulupäivän aikaisen harrastamisen edistämisen henkilöstölle. Ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä.


Smart Movesin järjestämä koulutus

Menneet

Helmikuu 2021

Lisää liikettä opiskeluun -webinaarisarja

Webinaarisarjasta saat tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin. Webinaarit tarjoavat konkreettisia keinoja, miten lisätä liikettä opiskeluun helposti ja innostavasti.

Kevät 2022

LIITU 2020 -webinaarisarja

UKK-instituutti ja Smart Moves järjestivät keväällä 2022 yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa webinaarisarjan LIITU-tutkimuksen tuloksista. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.


Tutustu myös

TIEDÄ LISÄÄ

Activating Classroom Teachers (ACTivate) 

  • Liikkumalla oppimisen verkkoympäristö, jossa opettajat voivat kouluttautua ja saada vinkkejä opetukseen soveltuvista aktiviteeteista.
Jaa: