Koulutuskalenteri

Muiden järjestämä koulutus

Helmikuu 2023

Ystävät liikkeelle ‒ Liikunnan alueseminaari

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto järjestävät 14.2.2023 Tampereella Ystävät liikkeelle – Liikunnan alueseminaarin, joka on suunnattu varhaiskasvatuksessa liikkumisen edistämisen parissa työskenteleville sekä perusopetuksen ja toisen asteen henkilökunnalle. Seminaari sisältää luentoja, työpajoja, liikkumista sekä runsaasti keskustelua ja verkostoitumista. Smart Moves on mukana tapahtumassa.

Ilmoittautumiset maksuttomaan seminaariin 15.1.2023 mennessä.


Smart Movesin järjestämä koulutus

Menneet

Helmikuu 2021

Lisää liikettä opiskeluun -webinaarisarja

Webinaarisarjasta saat tutkittua tietoa nuorten liikkumisesta ja sen vaikutuksista hyvinvointiin. Webinaarit tarjoavat konkreettisia keinoja, miten lisätä liikettä opiskeluun helposti ja innostavasti.

Kevät 2022

LIITU 2020 -webinaarisarja

UKK-instituutti ja Smart Moves järjestivät keväällä 2022 yhdessä Jyväskylän yliopiston ja muiden tutkimuksen yhteistyötahojen kanssa webinaarisarjan LIITU-tutkimuksen tuloksista. Webinaarisarja koostuu kahdeksasta verkkoluennosta, joissa LIITU-tutkimuksen tekijät avaavat tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia.


Tutustu myös

TIEDÄ LISÄÄ

Activating Classroom Teachers (ACTivate) 

  • Liikkumalla oppimisen verkkoympäristö, jossa opettajat voivat kouluttautua ja saada vinkkejä opetukseen soveltuvista aktiviteeteista.
Jaa: