BREAK PRO -taukoliikuntasovellus

Huomioithan, että Smart Moves tarjosi sovelluksen veloituksetta toisen asteen oppilaitoksille vuoden 2023 loppuun asti.

BREAK PRO on Suomessa kehitetty taukoliikuntasovellus, joka aktivoi liikkeelle virkistävien ja tehokkaiden taukoliikuntavideoiden avulla. Aseta opiskelu- tai työpäivääsi sopivat aikavälit taukoliikunnan toteuttamiselle. Valitse sinulle mieluisat liikkeet, tai anna ohjelman tarjota sinulle liikkeitä monipuolisesta valikoimasta. Videot ovat lyhyitä, yhden minuutin mittaisia. Halutessasi voit tehdä myös pidempiä harjoitteita.

Sovellus toimii kaikilla laitteilla, yhdellätoista eri kielellä ja tarjoaa videoiden ääniohjauksen mm. suomen, ruotsin, saksan, tanskan, espanjan ja englannin kielellä. Sisältö tarjoaa yli 200 liikkeen verran muun muassa nuorille suunnattuja harjoituksia, pilatesharjoituksia sekä harjoituksia äänenhuoltoon ja rentoutumiseen. Harjoituksissa on vaihtoehtoja seisten tai istuen tehtäviksi.

BREAK PRO -ohjevideo

Ohjeet oppilaitokselle BREAK PRO:n käytön aloittamiseksi

Smart Moves tarjosi sovelluksen veloituksetta toisen asteen oppilaitoksille vuoden 2023 loppuun asti. Ohjeet oppilaitoksille BREAK PRO:n käytön aloittamiseksi päivittyvät tälle sivulle, mikäli Smart Moves tarjoaa sovelluksen maksutta uudelleen.

BREAK PRO -taukoliikuntasovelluksen näkymä puhelimen näytöllä. Yksitoista eri maan lippua ja ajastus vaihtoehdot.
BREAK PRO Taukoliikuntasovellus käytössä puhelimella.

BREAK PRO -taukoliikuntasovellus on suomalaisen Break Pro Finland:n kehittämä sovellus. Smart Moves tarjosi sovelluksen kaikkien toisen asteen oppilaitosten opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön vuoden 2023 loppuun saakka.

Kokeile BREAK PRO -taukoliikuntasovelluksen sisältöjä alla olevien videoiden avulla!

Tutustu myös

Päivitetty: 24.1.2024

Jaa: