BREAK PRO -taukoliikuntasovellus

BREAK PRO on Suomessa kehitetty taukoliikuntasovellus, joka aktivoi liikkeelle virkistävien ja tehokkaiden taukoliikuntavideoiden avulla. Aseta opiskelu- tai työpäivääsi sopivat aikavälit taukoliikunnan toteuttamiselle. Valitse sinulle mieluisat liikkeet, tai anna ohjelman tarjota sinulle liikkeitä monipuolisesta valikoimasta. Videot ovat lyhyitä, yhden minuutin mittaisia. Halutessasi voit tehdä myös pidempiä harjoitteita.

Sovellus toimii kaikilla laitteilla, yhdellätoista eri kielellä ja tarjoaa videoiden ääniohjauksen mm. suomen, ruotsin, saksan, tanskan, espanjan ja englannin kielellä. Sisältö tarjoaa yli 200 liikkeen verran muun muassa nuorille suunnattuja harjoituksia, pilatesharjoituksia sekä harjoituksia äänenhuoltoon ja rentoutumiseen. Harjoituksissa on vaihtoehtoja seisten tai istuen tehtäviksi.

BREAK PRO -ohjevideo

Ohjeet oppilaitokselle BREAK PRO:n käytön aloittamiseksi

Huomioithan, että Smart Moves tarjoaa sovelluksen vain toisen asteen oppilaitosten käyttöön. Smart Moves tarjoaa sovelluksen veloituksetta vuoden 2023 loppuun saakka.

Lisenssin aktivoiminen

  1. Ilmoita edustamasi oppilaitoksen nimi, käytössä olevat opiskelijoiden ja työntekijöiden sähköpostipäätteet ja omat yhteystietosi Teealle sähköpostitse teea.makinen(a)ukkinstituutti.fi.
  2. Break Pro aktivoi sovelluksen lisenssin oppilaitoksen käyttöön ilmoittamasi sähköpostipäätteen avulla. Tämä onnistuu yleensä saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana.
  3. Kun lisenssi on aktivoitu, saat siitä tiedon sähköpostiisi. Samassa saat kyselyn, tarvitsetteko tietohallinnolle tarkoitettua asennustiedostoa. Asennustiedoston avulla IT-tuki voi asentaa sovelluksen oppilaitoksen opiskelu- ja työkoneille.
  4. Omalle koneelle, tabletille tai puhelimelle sovelluksen voit ladata BREAK PRO:n nettisivuilta. Asennuksessa tulee käyttää oppilaitoksen opiskelu- tai työsähköpostiosoitetta.

Sovelluksen käyttöönotto lyhyesti

  1. Lataa sovellus omalle koneellesi BREAK PRO:n nettisivuilta.
  2. Käytä asennuksessa oppilaitoksen opiskelu- tai työsähköpostiosoitetta.
  3. Saat ilmoittamaasi sähköpostiin (tarkistathan myös roskapostisi) aktivointikoodin, jonka avulla kirjaudut ensimmäisellä kerralla sovellukseen.
BREAK PRO -taukoliikuntasovelluksen näkymä puhelimen näytöllä. Yksitoista eri maan lippua ja ajastus vaihtoehdot.
BREAK PRO Taukoliikuntasovellus käytössä puhelimella.

BREAK PRO -taukoliikuntasovellus on suomalaisen Break Pro Finland:n kehittämä sovellus. Smart Moves tarjoaa sovelluksen kaikkien toisen asteen oppilaitosten opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Mikäli oppilaitoksellasi on jo olemassa oleva BREAK PRO -lisenssi, ei Smart Movesin tarjoama lisenssi korvaa olemassa olevaa lisenssiä.

Kokeile BREAK PRO -taukoliikuntasovelluksen sisältöjä heti alla olevien videoiden avulla!

Tutustu myös

Jaa: