ActionTrack-suunnistus

ActionTrack-suunnistus on liikettä lisäävä opetusmenetelmä, jota voidaan hyödyntää sisä- ja ulkotiloissa erilaisilla sisällöillä. Pelin ideana on suunnistaa ja suorittaa virtuaalisia tehtäviä kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Rastit sijoitetaan sopiville kohdille paikkatietoja hyödyntämällä. ActionTrack -pelin voi toteuttaa omilla tai Smart Movesin tehtävillä. Omat tehtävä voivat sisältää kysymyksiä numero-, teksti-, kuva- tai monivalintavastauksilla. Lisäksi tehtäviin voi lisätä kuvia.

Uutta! ActionTrack pelisivulta löytyvät uudet sporttimonitori- ja välituntipelit. Sporttimonitorissa kisaillaan, mikä ryhmistä on aktiivisin. Sporttimonitorin avulla voidaan kannustaa aktiiviseen koulumatkaan. Välituntipelistä löytyy 12 liikuntahaastetta, jotka on tehty yhteistyössä Varalan Urheiluopiston kanssa. Kurkkaa pelien tarkemmat sisällöt pelisivulta.

ActionTrack-trailer

Näin pääset alkuun

  1. Siirry pelisivulle, josta pääset lukemaan pelikuvaukset ja käynnistämään pelin.
  2. Valitse haluamasi peli ja paina ”Start”. Tämän jälkeen sinun tulee luoda omat tunnukset, jolloin tekemäsi kysymykset jäävät talteen tunnuksiesi taakse. Huom! Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, kopioi koodirimpsu kirjautumisen ensimmäisessä vaiheessa, koska tarvitset sitä pelin käynnistämiseen. Toinen vaihtoehto on, että rekisteröitymisen jälkeen menet takaisin Smart Movesin sivulle ja käynnistät pelin uudestaan.
  3. Seuraa oikean reunan muokkausohjeita ja etene niiden mukaan, kunnes pääset käynnistyssivulle.
  4. Keksi pelille nimi, anna sähköpostiosoitteesi ja käynnistä peli. Käynnistämisen jälkeen peli on pelattavissa 24 tuntia.
  5. Saat sähköpostiisi QR -koodin, jonka avulla pelaajat pääsevät liittymään peliin.
  6. Pyydä pelaajia lataamaan ActionTrack -sovellus ja skannaamaan QR-koodi sovelluksella. Peli opastaa siitä eteenpäin.
  7. Voit seurata pelaajien tuloksia ja vastauksia tulossivulta, johon sait linkin sähköpostissa.

Smart Movesin valmiit tehtäväkansiot

Haluatko oppilaitoksellesi oman lisenssin?

Yhteystiedot löytyvät ActionTrack -yrityksen verkkosivuilta: www.taz.fi/

Tutustu myös

Päivitetty: 22.8.2023

Jaa: