Hyvinvoinnin ammattilainen -testi

Oletko hyvinvoinnin ammattilainen?

Testaa oheisella testillä, miten hyvin sinulla on hallussa hyvinvointiasi rakentavat tekijät. Testi antaa palautteen vahvuuksistasi sekä hyvinvointiisi liittyvistä kehittämiskohteista. Testin tehtyäsi voit valita Smart Movesin hyvinvointiohjelmia oman hyvinvointisi lisäämiseksi. Lisäksi voit tutustua Ammattiosaajan työkykypassiin ja tehdä verkkosivuilla hyvinvointiosaamistasi lisääviä tehtäväkortteja tai ladata puhelimeen Työkykypassi-sovelluksen.

Aloita testi

Nyt voit valita hyvinvointisi kehittämiskohteiden mukaan itsellesi hyödyllisiä hyvinvointiohjelmia ja -tehtäviä esimerkiksi näistä:

Smart Movesin hyvinvointiohjelmat:
– Alkoholi
– Ateriarytmi
– Herkut
– Istuminen
– Lopeta tupakointi
– Uni
– Voi hyvin
– Vähennä tupakkaa / nuuskaa

Ammattiosaajan työkykypassi

Työkykypassi tehtäväkortit

Tehtäväkortit on tarkoitettu työkykypassiin liittyvän osaamisen hankkimisen tueksi. Tehtäväkortit on jaoteltu työkykypassin neljän teeman mukaan: ammatin työkykyvalmiudet, työkykyä edistävä liikunta, terveysosaaminen, harrastuneisuus ja yhteistyötaidot sekä työkykyvalmiuksien vahvistaminen. Sovi opettajasi kanssa tehtäväkorttien suorittamisesta.

Työkykypassin mobiilisovellus

Työkykypassi-mobiilisovellus on maksuton opiskelijan työkalu työkykypassiin liittyvien tehtävien tekemiseen. Ohjelmiston tehtävät liittyvät ammatin työkykyvalmiuksiin, terveysosaamiseen, liikuntaan, harrastuneisuuteen ja yhteistyötaitoihin. Lataa sovellus Google Play-kaupasta tai App Storesta

Hyvinvoinnin ammattilainen -testin ovat toteuttaneet yhteistyössä Smart Moves -hanke ja SAKU ry. Kiitos yhteistyöstä kysymysten laatimisessa myös Ehyt ry sekä MIELI Suomen Mielenterveys ry!

Saku ry logo
Ehyt ry logo
Mieli ry logo

Tee testi ruotsiksi Är du proffs pä välmående?


Hyvinvointisuunnitelma

Kuva: Hyvinvointisuunnitelma.

Tutustu myös

Päivitetty: 15.8.2022

Jaa: