Joulukalenterit

Joulukuuksi lisää liikettä ja hyvää oloa! Jokaisesta luukusta avautuu hyvää oloa tai liikettä lisäävä tehtävä joulukuun jokaiselle päivälle. Arkipäivien tehtävät ovat suunnattu opiskelun tauottamiseen ja viikonlopuille löytyy muita vinkkejä oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Hauskoja ja rentouttavia hetkiä joulukalenterien parissa!

Näin käytät kalenteria:

  • Voit käyttää kalenteria tällä sivulla (2022, 2020, 2019 kalenterit) tai avata kalenterin auki kalenterin oikeasta alakulmasta thinglink -logosta klikkaamalla, jolloin kalenteri avautuu thinklink -sivustolle. Vuoden 2018-2016 kalenterit toimivat kun avaat ne thinglink -sivustolle klikkaamalla kuvan päältä.
  • Vie hiiri oikean luukun päälle. Luukku avautuu joko numeron kohdalta tai luukussa olevasta merkistä. Klikkaamalla löydät lisätietoa luukun sisällöstä.
  • Jaa kalenteri: Vie hiiri joulukalenterin päälle. Kalenterin oikeaan yläkulmaan tulee esiin ikoneita. Nuoli neliön sisällä avaa ikkunan, josta voit kopioida jakolinkin. Vuoden 2020 kalenterin saat jaettua avaamalla kalenterin thinglink -sivustolla ja kopioimalla sivun osoitteen.

Joulukalenteri 2022

Smart Moves -hankkeen toiminnallinen joulukalenteri 2022.

Joulukalenteri 2020

Smart Moves – ja TEKO -hankkeiden toiminnallinen joulukalenteri on tehty yhteistyössä SAKU ry:n ja Liikunnan aluejärjestöjen kanssa.

Joulukalenteri 2019

Smart Moves – ja TEKO -hankkeiden toiminnallinen joulukalenteri on tehty yhteistyössä SAKU ry:n ja Yeesi ry:n kanssa.

Joulukalenteri 2018

Smart Moves – ja TEKO -hankkeiden toiminnallinen joulukalenteri on tehty yhteistyössä SAKU ry:n ja Fressiksen kanssa. Avaa kalenteri klikkaamalla kuvaa.

Joulukalenteri 2017

Smart Moves – ja TEKO -hankkeiden toiminnallinen joulukalenteri. Avaa kalenteri klikkaamalla kuvaa.

Joulukalenteri 2016

Smart Moves – ja TEKO -hankkeiden toiminnallinen joulukalenteri. Avaa kalenteri klikkaamalla kuvaa.

Päivitetty: 30.11.2022

Jaa: